Monday, July 31, 2006

Nostettuja silmukoita osa 2 tilkkuna

Pörrö! Apua! Mistä minä keksin näille nyt noin hienot otsikot? Mutta kuitenkin, jälkimmäisen mallineuleen maillitilkku, lankana jälleen smart ja oranssi ja turkoosi.




Tässä tilkun etupuoli, nostetut silmukat näkyvä livenä paremmin. En jaksa tänäiltana opetella valoittamaan kirkkaanoranssia neuletta oikein tuolla kameralla.


Ja takapuoli. Koko tilkku siis on neulottu ainaoikeaa, silmukoita on 42, eli 20 mallikertaa + 2 reunasilmukkaa. Strategistet mitat ovat 20,5 ja 21.

6 comments:

Unknown said...

Lol. Varasta sananlaskuista, lauluista ja kuuluisien maalareiden töistä. Tämähän voisi olla vaikka "tiskirätin sietämätön keveys" tai "pitkä päivämatka tiskirättiin" :)

zeska said...

Hmm. Muttakun ei ne oikein sovellu ku toi on enemmän röpelöinen =) Ja tekisi mieli sanoa että tällä mallineuleella neulottu tiskirätti saisi tuon sinun tiskirättisi vihertymään kateudesta kaikella rypyliäisyydellään ;)

Unknown said...

arpinaama? Kummisetä III?

Anonymous said...

Ai tällänen sillä saahaan aikaan. En osannu hahmotta lainkaan. Olen juuri huomannu, etten tajua neulomista mitään.

Anonymous said...

Ei tämä nyt varsinainen kommentti ole, mutta en keksinyt miten saada yhteys Zeskaan. Haluaisin mukaan, pääsiskös? Olen tietty myös hukannut Bloggerin tunnuksenikin...
T: Millie (minna.hopea@saunalahti.fi)

Millie said...

Kyydissä ollaan. Kiitos Zeska.